Testimonials

[pull_quote align=’left’] “Anne heeft voor ons teksten geschreven voor een fotoboek over het programma ‘Het beste van twee werelden’. Haar teksten zijn helder, prettig leesbaar en origineel. Bovendien is Anne fijn om mee te werken; ze denkt mee en levert op tijd en conform afspraken. We zullen haar zeker nog eens benaderen voor andere opdrachten!”
– Noah van Klaveren, Communicatieadviseur Fonds voor Cultuurparticipatie
[/pull_quote]

[block_quote] “Anne Bonthuis manifesteert zich als een gedreven en talentvolle scribente. Haar verhalen zijn zowel informatief als lezenswaardig, een combinatie waaraan de kwaliteiten van een goede journalist zijn af te meten. Nauwgezet gaat ze te werk om tot bondige, maar ook verzorgde artikelen te komen. Ze slaagt erin in korte zinnen een sfeerbeeld op te roepen. Kunst en cultuur zijn haar favoriete werkterrein. In de afgelopen jaren heeft ze op dit terrein een reeks degelijke verhalen geschreven voor AD Utrechts Nieuwsblad. Daarmee leverde ze het bewijs zelfstandig de verantwoordelijkheid voor de kunst- en cultuurpagina van AD Utrechts Nieuwsblad te kunnen dragen.”
– Peter van de Vusse, Cultuurverslaggever AD Utrechts Nieuwsblad [/block_quote]

[pull_quote align=’right’] “Anne is een zeer fijne persoonlijkheid om mee te werken. Ze neemt problemen van je over, is doortastend en zeer proactief, ze komt haar afspraken na. Het geeft een gerust gevoel om haar voor een opdracht in de arm te nemen, dan komt het goed!”
– Heleen van Gogh – Van Cappellen, Communicatiemedewerker De Forensische Zorgspecialisten [/pull_quote]

[block_quote] “Ik heb Anne leren kennen als een harde werker die zich snel thuis voelt in nieuwe uitdagingen & omgevingen. Ze is kundig, flexibel en weet van aanpakken. Ze heeft meerdere malen naar grote tevredenheid een (sub)website voor TIN opgebouwd, daarvoor teksten verzameld, geschreven en geredigeerd. Daarbij heeft ze ook een goed oog voor vormgeving en kan daar heel creatief mee uit de voeten middels de diverse CMS-systemen en bewerkingsprogramma’s. Top!”
– Peter Heuseveldt, Communicatieadviseur MEE Amstel en Zaan [/block_quote]

“Voor Toerisme Utrecht heeft Anne basisteksten geschreven over de stad Utrecht, die ingezet kunnen worden bij diverse citymarketing-activiteiten en als basis dienen voor verschillende communicatie-uitingen. Anne’s manier van schrijven is fris, vlot en ze heeft oog voor detail. Dat maakt dat de teksten een gelaagdheid hebben waarmee gespeeld kan worden in verschillende uitingen. Anne verdiept zich nauwkeurig in de opdracht en zoekt de beleving op in het schrijven. Erg fijne samenwerkingspartner!
– Elvi Donkers, Ruimtelijk adviseur bij Gemeente Utrecht